Bedrijfsinterieur

Totaaloplossingen

Een uniek interieur voor uw bedrijfsruimte(s)

Een mooi interieur draagt bij aan een fijne werkomgeving en zorgt voor een professionele uitstraling richting uw klanten. 

Wij leveren maatwerk oplossingen voor kantoren, kantines en winkels. Hierbij leveren wij niet alleen bureau’s, kasten of balies, maar kunnen wij u ook helpen met het gehele interieur. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden, waarna wij in een 3D ontwerp van de bedrijfsruimte(s) kunnen laten zien hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien..

referenties

Bekijk de mogelijkheden

Totale Ontzorging

Werkwijze

1

Ontwerp

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek nemen wij de wensen en mogelijkheden door voor het project. U ontvangt een 3D ontwerp waarbij het eindresultaat al duidelijk zichtbaar is.

2

Verbouwing

De ruimte wordt eerst geheel voorbereid op het nieuwe interieur. Hierbij werken wij samen met verschillende onderaannemer. Wij helpen u met het gehele project, van betonvloer tot afwerking. Ook voor eventueel stuc-/schilderwerk.

3

Interieur

In onze meubelmakerij worden de onderdelen voor uw nieuwe interieur naar uw wensen op maat gemaakt. Naast de meubelonderdelen leveren wij ook keukenapparatuur, verlichting en alles wat u nodig heeft, inclusief deskundig advies voor een complete inrichting.

4

Oplevering

Uw project wordt netjes afgeleverd zodat u er direct gebruik van kunt maken. Ook installeren wij het apparatuur en de verlichting en zorgen ervoor dat alles geheel naar wens is.