Interieurs

Maatwerk & kwaliteit

Maatwerk voor iedere ruimte in uw woning

Wilt u een uniek interieur of bent u op zoek naar meubilair dat helemaal op maat is gemaakt voor een ruimte in uw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee om een ontwerp te maken voor uw interieur dat helemaal aansluit bij uw wensen.

De onderdelen voor uw interieur worden door ons ontworpen en op maat gemaakt in onze meubelmakerij in Barneveld. Daarnaast gaan wij verder dan alleen het installeren van het interieur, zo kunnen wij uw interieur voorzien van een nieuwe vloer, verlichting en stucwerk. Wij gaan altijd voor kwaliteit en maken alleen gebruik van materialen en onderdelen die ervoor zorgen dat uw interieur jarenlang goed blijft.

Wij maken graag vrijblijvend een ontwerp en offerte voor uw nieuwe keuken, kast of een compleet nieuw Interieur.

Badkamers & Sanitair

Kasten & Tafels

Compleet interieur

referenties

Bekijk de mogelijkheden

Totale Ontzorging

Werkwijze

1

Ontwerp

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek nemen wij de wensen en mogelijkheden door voor het project. U ontvangt een 3D ontwerp waarbij het eindresultaat al duidelijk zichtbaar is.

2

Verbouwing

De ruimte wordt eerst geheel voorbereid op het nieuwe interieur. Hierbij werken wij samen met verschillende onderaannemer. Wij helpen u met het gehele project, van betonvloer tot afwerking. Ook voor eventueel stuc-/schilderwerk.

3

Interieur

In onze meubelmakerij worden de onderdelen voor uw nieuwe interieur naar uw wensen op maat gemaakt. Naast de meubelonderdelen leveren wij ook keukenapparatuur, verlichting en alles wat u nodig heeft, inclusief deskundig advies voor een complete inrichting.

4

Oplevering

Uw project wordt netjes afgeleverd zodat u er direct gebruik van kunt maken. Ook installeren wij het apparatuur en de verlichting en zorgen ervoor dat alles geheel naar wens is.