Keukens

Maatwerk & kwaliteit

Een unieke keuken die helemaal aansluit bij uw wensen

Bij Jeroen Keukens & Interieurs gaat het verder dan alleen het verkopen van keukens. Bij ons word uw droomkeuken helemaal op maat gemaakt en er zijn oneindige mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

De keuken wordt door ons ontworpen en op maat gemaakt in Nederland. Daarnaast gaan wij verder dan alleen het installeren van de keuken, zo kunnen wij uw keuken voorzien van tegels, verlichting en stucwerk. Wij gaan altijd voor kwaliteit en maken alleen gebruik van materialen en onderdelen die ervoor zorgen dat uw keuken jarenlang goed blijft.

 

 

referenties

Bekijk de mogelijkheden

Totale Ontzorging

Werkwijze

1

Ontwerp

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek nemen wij de wensen en mogelijkheden door voor het project. U ontvangt een 3D ontwerp waarbij het eindresultaat al duidelijk zichtbaar is.

2

Verbouwing

De ruimte wordt eerst geheel voorbereid op het nieuwe interieur. Hierbij werken wij samen met verschillende onderaannemer. Wij helpen u met het gehele project, van betonvloer tot afwerking. Ook voor eventueel stuc-/schilderwerk.

3

Interieur

In onze meubelmakerij worden de onderdelen voor uw nieuwe interieur naar uw wensen op maat gemaakt. Naast de meubelonderdelen leveren wij ook keukenapparatuur, verlichting en alles wat u nodig heeft, inclusief deskundig advies voor een complete inrichting.

4

Oplevering

Uw project wordt netjes afgeleverd zodat u er direct gebruik van kunt maken. Ook installeren wij het apparatuur en de verlichting en zorgen ervoor dat alles geheel naar wens is.

Compleet

Alles voor een  droomkeuken

Naast maatwerk keuken onderdelen die wij in onze meubelmakerij in Nederland maken leveren wij ook een groot assortiment aan onderdelen die nodig zijn voor een goede keuken. Zoals kranen, verlichting, tegels en inbouwapparatuur. Bij onze selectie gaan wij altijd voor de hoogste kwaliteit. 

Kranen & gootstenen

Aanrechtbladen

Lades & kasten

Inbouwapparatuur