Over Jeroen

Wij maken complete keukens en interieurs volledig op maat gemaakt naar uw wensen.

Wie zijn wij?

In 2015 is Jeroen Bouw voor zichzelf begonnen met het maken van keukens en interieurs. Zijn passie voor stijl en oog voor detail geven ieder interieur zorgen ervoor dat ieder project een unieke uitstraling heeft.

Momenteel is het bedrijf uitgeroeid tot keuken & interieur bouwer met eigen meubelmakerij en een veelzijdig team van professionals die gaan voor kwaliteit.

Totale Ontzorging

Werkwijze

1

Ontwerp

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek nemen wij de wensen en mogelijkheden door voor het project. U ontvangt een 3d ontwerp waarbij het eindresultaat al duidelijk zichtbaar is.

2

Verbouwing

De ruimte wordt eerst geheel voorbereid op het nieuwe interieur. Hierbij werken wij samen met verschillende onderaannemers. Wij helpen u met het gehele project van betonvloer tot afweking. Ook voor eventueel stuc-/schilderwerk.

3

Interieur

In onze meubelmakerij worden de onderdelen voor uw nieuwe ruimte naar uw wensen op maat gemaakt. Naast de meubelonderdelen leveren wij ook keukenapparatuur, verlichting en alles wat u nodig heeft, inclusief deskundig advies voor een complete inrichting.

4

Oplevering

Uw project wordt netjes afgeleverd zodat u er direct gebruik van kunt maken. Ook installeren wij de apparatuur en verlichting en zorgen ervoor dat alles geheel naar wens is.

Mogelijkheden

Wij werken zowel voor particulier als zakelijke opdrachtgevers

Keuken

Complete autentieke keukens 

Interieur

van badkamer tot complete woning

Bedrijfsinrichting

Een uniek interieur voor iedere ruimte